televizionar

03.03.2009. utorak

Nova TV, ' Ne zaboravi stihove', 02. 03. u 21.00

Pogledi su govorili više od riječiPonedjeljak je bio dan za blizance. Nova je u 'Ne zaboravi stihove' suočila braću blizance sa sestrama blizankama, RTL je u 'Dvostrukom udaru' suočio duplog Jean Claude Van Damma sa kineskom mafijom, dok je HRT1 u 'Otvorenom' suočio blizanku Dijane Čuljak-Šelebaj sa odrazom oporbe.

Kad bih mogao birati, najradije bih uskočio u 'Dvostruki udar' da se kao pravo muško rastežem u špagu, idem šorom i pucam pištoljom, te se pod šarenom rasvjetom valjam ovijen svilom sa prsatom plavušom hongkoško-britanskog porijekla. Povaljao bih se i sa Čuljak-Šelebaj, ali nisam njen tip muškarca. Jean Claude klonovi se bore protiv takvih.

Jedino što mi je ostalo su blizanci i blizanke koji pjevaju karaoke, pred kvalitetno dresiranom publikom koja ih pljeskanjem prati jednako dobro kao i prateći bend za urbane svadbe.

Studio je spektakularan, kamera je razgibanija od Jean Claude Vam Damme-a, ali moje uživanje u ovom kvizu bilo bi veće da sam znao riječi nekog hita osim Novih Fosila. Ovako mogu samo reći da je oku bilo ugodnije od finala 'Dore', a blizanci i blizanke su pjevali pristojnije od kandidata u 'Hrvatska traži zvijezdu'.

Navodno će u dobrotvorne svrhe pjevati i Kerum. Hm. Pomislio bi čovjek kako jedan Kerum može dati koju kunu u dobrotvorne svrhe bez pjevanja. Možda se čovjek samo voli slikavat, jerbo mu je u tijeku predizborna kampanja. A zna se da gradonačelnik Splita mora moć zapivat: ' S ponistre se vidi Joker....'
Broj komentara: 0
permalink  print  komentiraj