SimoMraovic

22.04.2008. utorak

Snovi me jako plaše!

Dragi Simo!

Čitajući tvoje odgovore naveo si me da ti se obratim. I da mi pomogneš svojim odgovorom. Naime, ja sam djevojka stara 20 godina i imam dečka od 21. Zajedno smo već skoro 11 mjeseci. Sa

svim slučajno smo se upoznali. Ali moj problem je psihičke prirode i to me toliko ždere da se sada bojim i zaspati. Naime, u zadnje vrijeme non-stop čitam sanjaricu i tražim tumačenja snova. Uglavnom sanjam partnera i sebe. Ali ono što me uznemirilo je to da već po drugi put sanjam našu sliku. Pogledam u sanjaricu i vidim da to znači prevara. Odmah me uhvati veliki strah i po cijeli dan se s tim mučim.

Što ako me on prevari?! Pilila sam i njega s tim, ali on kaže da nemam razloga za zabrinutost jer me prevario nikada ne bi i da me previše voli i cijeni da bi to napravio. Ista stvar je i kod mene, ali ja se strahovito bojim da će se to povjerenje izigrati kad vidim značenje ovog sna. I da će on prevariti mene. Ja njega ne bih ni za živu glavu jer mi jako, jako puni znači. Čak bih mogla reći da bih s njim mogla ostati i cijeli život. Daj mi reci trebam li se brinuti oko toga što sanjam i da će me prevariti ili da jednostavno zaboravim na to i uživam u našoj iskrenoj ljubavi? Inače, on je jako iskrena osoba.
PUSAAA!

Mirna

Draga Mirnica, ako te tvoj frajer prevari, tebi neće biti ništa. Nit će ti nos otpasti, nit ćeš slomiti ruku, nit će ti izbiti oko. Osim toga, ako svim srcem voliš, a ne voliš ako te to muči, pa bolje i jedna prevarica, nego da ga zdenfa neka opaka bolest. No fakat, drukčije je s psihičkim problemima, dečko ti tuđeg luka nit mirisao nit jeo, a ti pičiš u krug luda od boli.

Duševno patiš 'sve u 16', od 0-24 jer si već dva puta sanjala vašu zajedničku fotografiju i tumačila to kao prevaru. I baš me zanima koja izdavačka kuća i koji autor potpisuje tu sanjaricu. Obično se napravi neka kompilacija, potpiše neka Baba Roga, a onda se s tim glupostima muče, pogotovo, polupismeni čitatelji. Što se tiče 'prevare', ona se može odnositi i na druge gluposti, recimo, prevario da je siromašan, ili da mu je majka bogata ili da te toliko voli da ti ne smije to reći jer ćeš se odmah odljubiti kako to obično biva.

Osim toga, kao što vidiš, ni jedanput nisam pljuvao po snovima i sâm sam imao zanimljivih iskustava, čak imam i kvalitetne sanjarice, ali znao sam i to da je sanjarica, onako, više za zabavu, a rastumačiti pravilno snove zna tek nekolicina ljudi koji ne govore hrvatski jezik i ne žive kod nas. Dakle, ne guraj se tamo gdje ti nije mjesto i uživaj sa svojim dragim dok ste tako zeleni i prpošni.

P.S. Nađene mi još neke metastaze na rebrima, a krenuli i veliki bolovi. Tako da prošli tjedan nisam znao što i kako, onda me spasili s kapljicama protiv bolova, a uskoro će mi liječnici odrediti i terapiju.
Broj komentara: 0
permalink  print  komentiraj