SimoMraovic

11.07.2007. srijeda

Prebrzo svršavam!

Simo!
Pomozi!

Imam jedan problem, a to je da dosta prebrzo svršim.
Predigra nam je žestoka i dobra, tako da, kad stavim kondom, pa stavim penis u nju, odmah svršim.
Je'l postoje neke vježbe ili nešto da se izliječi to prebrzo svršavanje?
Jedanput sam odmah pri stavljanju kondoma svršio i otišao na WC, a kad sam se nakon pet minuta vratio, ponovno mi se nadigao i onda smo se seksali sat vremena. Tako da ne razumijem.
Molim te, pomozi!!! Unaprijed hvala!

Beli

**************************************************************************************

Oj, Beli, frka! A?

Ne smiješ ni taknuti pušku, ona odmah opali?
Ima vježbi, ima, kako ne!

Najjednostavnija je, kad si sam doma, izdajnika primiš u šake i probudiš ga.
Kad očvrsne od tvog nježnog maltretiranja, šetaj ga dok ti ne postane fino! Ondak stani, malo nek' odahne, pa ga opet priguši i šetaj dalje dok ti ne bude malo zlo od miline, onda opet prestani, pusti ga nek' malo ohladi, pa navali dalje i tako osamnaest puta. Devetnaesti put odi do kraja i onda na spavanac.
Tako svaku večer.

Tri puta na dan po pet minuta vježbaj anusne mišiće koji su odgovorni za bolju kontrolu ejakulacije. Vježbaj ih tako da ih ritmički stisneš, malo držiš, pa opustiš. Konačno, kad se nađeš sa svojom ljubljenom, zapamti, ako si ga na obostranu radost pospremio unutra, to ne znači da ga ne smiješ izvaditi kad je frka. Fino ga izvadi i dok promijenite pozu, on će se malo pribrati, pa opet, pa opet.
A ne staviš ga i guslaš ko sivonja četrnaest sekundi i onda odmah svršiš.

Nakon prvog snošaja, za koji je dobro da nije duži od 45 minuta, znaj da ti je za oporavak potrebno barem petnaestak minuta, ali znaj i to da ćeš drugi put biti manje osjetljiv i više izdržljiv.

Ubrzo nauči partnericu da, kada je primiš oko struka s obje ruke, da se tada potpuno umiri, dakle, kad si malo bolji frajer, ne moraš ga vaditi i, čim malo dođeš sebi, nastaviš dalje.
Ako budeš slušao, bit ćeš super turbo za koji mjesec, no budeš li i dalje lijenčina, nikad od tebe turboseksatora.

Tu su i neki psiho-trikovi koji dolaze kasnije, recimo, kad ti dolazi frka, pokušaj misliti na neki voćnjak, automobil ili računalo, tako će partnerica i dalje uživati, kad se ponovno vratiš u stvarnost, opet se koncentriraj na nju, ali prije ugode koja neminovno vodi kraju, opet imaj grozničavo pred svojim očima mamine tegle s cvijećem, a ne njene noge u zraku i opet ćeš produžiti vrijeme do svršavanja.

Ja obično zamišljam nepregledni maslinik, a kada se približim neodoljivoj ugodi, zamišljam da hodam uz provaliju.

Eto, sad znaš što ti je činiti i javi kako je bilo!
Tebi maslinova grančica, a njojzi provalija užitka!

O svim mogućim i nemogućim seksualnim problemima, iskustvima i okršajima pišite Simi na grupnjak@tportal.hr i zatražite njegov savjet.
Broj komentara: 0
permalink  print  komentiraj