SimoMraovic

20.11.2008. četvrtak

Dva puta do sreće!

Dragi, dragi Simo,

moram priznati da sam bila skeptična kada se prvi puta pojavio tvoj blog. Nisam vjerovala da se toliko može iščitati iz pisma kao što ti uspijevaš. Međutim, s vremenom si se dokazao i ja sam te, kao i gomila ostalih, iskreno zavoljela. Sada željno iščekujem svaki tvoj odgovor i šaljem puno, puno dobrih želja vezano uz tvoje zdravlje. No, da ne duljim...

I sretne žene imaju probleme. Rastavljena sam. Živim s djecom i u sretnoj sam vezi nekoliko godina.  Problem sam primijetila prije nešto više od godine dana kada sam zaključila da, bez obzira na to što mi partner u seksu ispunjava sve želje kako bi me zadovoljio, ja ne postižem više vrhunac kao nekada. I dalje ga volim, privlači me, uzbuđuje me pomisao na seks s njim, ali kada sve to realiziramo u krevetu… nešto nedostaje. Ne uspijevam isključiti mozak koji neprestano razmišlja, pa čak i o drugim muškarcima ili stvarima koje me uzbuđuju, ali nisu vezane uz mog partnera.

Nikada ga nisam prevarila ni ne želim jer kada nisam uz njega ni ne pomišljam ni na koga
drugog. Ne zanimaju me do trenutka kada me jedino razmišljanje o seksu izvan veze dovodi do maksimalnog seksualnog uzbuđenja. Kao da sam podvojena ličnost.

Znam da vrijeme čini svoje tj. duljina veze, ali ja bih željela da moja veza još dugo, dugo bude uspješna i lijepa jer sve druge elemente imamo, a htjeli to priznati ili ne, seks ima puno veze s tim. Uveli smo masu inovacija, isprobali smo sve osim uključivanja drugih i slično, ali nažalost, sve to je kratkog vijeka… Ja ne doživljavam vrhunac ili jako teško. Ima li to veze s godinama? U ranim sam četrdesetima, ali smatram se jako seksualno aktivnom… Ah, nisam sigurna jesam li uspjela opisati svoj problem, ali ipak se nadam da ćeš ti izvući bit iz svega ovoga i savjetovati mi kako da opet osjetim zadovoljstvo kao nekada.

Velika hvala i puno dobrih želja od Pratiteljice!!!

Draga Prijateljice, sitne seksualne tegobe koje se kod tebe sada javljaju, vrlo se često javljaju i pet godina ranije. Mada se ne treba osvrtati na taj čin, ako se za vrijeme seksualnog čina odmah prebaci na obrnuti plus i minus. Prvo, to nije prevara, a drugo, to te dodatno stimulira. To je naprosto erotski trik.

Drugi način za osnažiti svoje tijelo je, u dogovoru s partnerom, suzdržavanje od seksa. I tu ne treba pretjerati; recimo, apstinirati svaki drugi tjedan u mjesecu, zajedno s vikendom. Vikend riješiti dekičarenjem ispred TV-a ili iscrpljujućim izletom u prirodu. Tako nakon prospavane noći s mogućnošću muskulfibera, ujutro se budiš kao lavica, odlučna za klinč do smrti.

Pusa
Broj komentara: 0
permalink  print  komentiraj