sexomat

21.06.2012. četvrtak

Viktorova tajna

Draga Rujana,

Na poslu sam se zaljubila u jednog kolegu. On i ja smo se prvo godinu dana samo gledali i poslovno surađivali, prije šest mjeseci smo započeli vezu a prije tri mjeseca smo počeli živjeti zajedno (oboje smo u 30-ima). Jako smo slični, imamo slične interese, puno se smijemo, puno se volimo, seks je preodličan i s njim osjećam neku povezanost koju ni s kim prije nisam (npr. mogla bih samo sjediti u parku, u tišini i držati ga za ruku satima). I on osjeća veliku povezanost sa mnom što je dovelo do toga da mi prizna nešto što nikom nije rekao: naime, on se voli s vremena na vrijeme (svakih par mjeseci) obući u seksi žensko donje rublje i glumiti da je žensko i masturbirati.

Ja sam inače liberalna po pitanju različitih vrsta seksualnosti, no moram priznati da me ovo uplašilo. Cijenim njegovu iskrenost i znam da mu je tako nešto bilo teško reći pa sam mu rekla da je sve u redu i da mi to ne smeta. No, u mojoj glavi je panika.

Realno gledajući, mislim da to ne bi trebalo utjecati na naš odnos jer je to samo mali djelić njegove osobnosti. S druge strane osjećam strah i volim kad je muško – muško. Naravno, o ovome ne mogu s nikim razgovarati pa me zanima tvoje mišljenje o tome koliko misliš da tako nešto može utjecati na odnos.

Zaljubljena i zbunjena

Draga ZZ.,

Utjecati će točno onoliko koliko ti to dopustiš!

Razumijem da si šokirana, moram priznati da bih i sama bila iznenađena, iako – pomisli na uštede ako nosite istu veličinu ?. 'Draga, skoknimo do Palmersa/Intimissimija/Viktorijine(Viktorove?) tajne' itd. dobiva potpuno jednu novu konotaciju :).  

No šalu na stranu, probaj na to gledati ovako;

Iz svega što si opisala, vaša mi se veza čini jako čvrstom, bliski ste i povezani, možete jedno drugome reći sve….
I više od toga. E sada – on ti je rekao nešto što vjerujem nikada i nikome nije rekao, niti bi rekao tebi da ne osjeća takvu bliskost i povjerenje – drugim riječima, ponudio ti je svoje srce na pladnju. Razgolitio se pred tobom sve do svoje srži. Možda je to više nego što si željela i očekivala, ali time je pokazao daleko veću ozbiljnost u odnosu na vašu vezu nego mnogi tipovi koji su svoje komade prosili komadom ugljika pa ih sutra prevarili/zanemarili/masturbirali na nasilnu/dječju pornografiju/susjedu/susjeda…..

Shvaćam da se ti sada bojiš da je to samo vršak ledenog brijega i tko zna što se iza toga možda krije – ali prema novijim psihološkim istraživanjima, prosječni transvestit je muškarac, oženjen, s djecom, stariji od trideset, a postotak transvestita koji su homoseksualci daleko je niži nego kod 'normalnih' muškaraca. Također kažeš kako vam je 'seks preodličan', što sigurno ne bi bio da je on prikriveni homoseksualac, prema tome mislim da se toga definitivno ne trebaš bojati.

Iako, sudeći po tim istim istraživanjima, kod tvog je dečka je čak i pogrešno reći da je tranvestit jer ne zadovoljava baš sve navedene parametre. Ukoliko je uopće moguće poslužiti se unaprijed određenim parametrima kod nečeg tako osjetljivog i kompleksnog kao što je ljudska seksualnost. On je, ako ćemo već barati definicijama, tranvestitni fetišist, a takvi nemaju problema sa svojom muškošću, dapače. A i u dobrom je društvu, Johnny Depp (mljac) navodno ima takve navade.... Ali kada je čovjek 'celeb', više mu se toga prašta nego kada je 'običan', što samo opetovano pokazuje kakvi smo licemjeri!

Isto tako, nitko neće čudno gledati ženu u muškim boksericama, muški su magazini puni takvih fotografija – kao niti ženu u trapericama, tenisicama i majici, ili dobro i 'seksi' krojenom odijelu, inače standardno 'muškoj' odjeći…

I na kraju, možda sam ja čudakinja, pa ne znam što za tebe znači da voliš kada je 'muško – muško', ali mislim da je pravi muškarac onaj koji se ne srami svoje seksualnosti, niti se boji svoju intimu podijeliti sa ženom koju voli, a to je – sve mi se više čini – danas rijetka stvar.

Prema tome, imaš nekoliko mogućnosti:

a) pokušati o tome uopće ne razmišljati,
b) pokušati shvatiti otkuda to dolazi i zašto – iako je moguće da on o tome ne razmišlja previše nego to uzima zdravo za gotovo, ili da možda i ne želi kopati po sebi ne bi li saznao - ili možda zna, ali pitanje je želiš li znati i ti….
c) Ako te to toliko smeta i šokira, imaš mogućnost izaći iz te veze, naravno – ili:
d) Krenuti od a) pa vidjeti kako ti ide.

Uostalom, možda ti na kraju u životu ispadne puno veći problem to što radite zajedno, nego što ti tu i tamo popali haltere. Ne biste bili prvi.
Sretno!