sexomat

17.06.2011. petak

A propos bezjačkih običaja...

Evo kratke priče, eseja, drame, komedije, tragikomedije – nazovite je kako vam drago koju mi je poslala jedna poznanica potaknuta tekstom i komentarima vezanim za njega, nisam mogla odoljeti a da vam je ne podastrem...

Ovo je kao neki bonus track, a sljedeći blog čitajte u subotu, kao i obično!

Pa kaže:

Moj život , moja stvar.Prvi dio

Koliko ste puta poslije završene škole čuli ;

Oni (koji žele kontrolirati moj život);

«E sad ti je vrijeme da se udaš ….pa sad ti je vrijeme da imaš dite . Pa kad već imaš jedno ..ma daj mogli ste i drugo… a da daš ime na moju „tetu“.. baš bi bila sretna ……»

Ja onako u svojim mislima(ne želim se zamirit kad mi tako veliki dušobrižnici žele dobro) malo opsujem i mislim se; «..a jel mene tko od tih dušobrižnika pitao ca ja želim?! «

Činilo mi se - koga je briga ca ja želim …. Bitno je da ispuniš moralnu dužnost i da to sve gre po redu i roku kako triba… ;I onda se javlja Zmaj iz ne znam kuda i kaže;«Stvarno mi je dosta tih rečenica i tog pitanja! Udat ću se ako želim. Rodit ću dijete ako želim i mogu (jer u današnje vrijeme i to mora jako da se uzme u obzir). Biti ću u vezi ako želim! I sama ću znati i odlučiti kada mi je vrijeme za sve to.

Jasno ?!»Svi su umukli…..E tako i triba…Kad svi dignu ruke od tebe, obično se tek onda stvari same od sebe poslože . Dođe mister dugoočekivani i spasi te samačkog života i brojnih znatiželjih pogleda i pitanja;”A zač je ona još sama ..niki joj dobar ni ?!»

E sad je druga priča - svi kažu ; «Vidiš tako triba .. lipog mladića je uvatila . Lip , zgodan, iz dobre fameje.. Lip su par. «Drugi dio-

Opet ONI (koji žele kontrolirat moj život) ;

«E sad se lipo oženite .. ne morete živit na divje.»Ja sam ovaj put odlučila bit poslušna i ne dizat buku .. jer ruku na srce sviđa mi se. I zaista sam sretna .. al bi nekako sretnija bila da me ne muči pitanje u glavi; «Jesam li ja to poklekla pred moralnim dužnostima malog mista ili ja to zaista sama želim?!» Dvojba me mučila. A nakon duge analize ipak sam shvatila da ja to želim.

Svi su bili sritni ; «OPAMETILA SE! BIT ĆE NEŠTO OD NJE!»

Treći dio:

A onda opet POGODITE KI ---- ONI ( koji žele kontrolirat moj život):

«E sad Vam je vrime da lipo malo dite imate … ««Molim??!!»

Ali sad je uz njih i ON tu ( onaj tko će htjeti kontrolirati moj život)

Ali neće, neeeeeeeeeeeeee.

I onda slijedi priča ;

„Tipični macho muškarac oženi tipičnu ljepoticu i nakon vjenčanja objašnjava
joj pravila:
«Dolazit ću doma kada hoću, i ako hoću, i u koje vrijeme hoću i ne
očekujem da se buniš. Očekujem odličnu večeru na stolu osim ako ti javim da ne
dolazim na večeru. Odlazit ću u lov, u ribolov i na kartanje kada hoću sa
svojim frendovima i da me nisi maltretirala zbog toga. To su moja pravila.
Imaš li komentar?»

A ja ću;

«Ne, sve mi to odgovara. Samo da znaš da će u ovoj kući svake večeri oko
sedam biti seksa...bilo da si ti doma ili ne!»

Sve je dobro što se dobro svrši ….. hahhhhhhahaah a u mojoj priči je ispalo jaaako dobro.Jer moj život je moja stvar! Jasno?!