sexomat

14.04.2012. subota

Kako ga zaboraviti

Draga Rujana,

ne trebam savjet što nego tehniku kako nešto napraviti: izbaciti iz glave bivšeg ljubavnika jednom zauvijek.

Long story short: svidio mi se na prvi pogled, pa sam se pobrinula da završimo na istom mjestu, upoznali se, jaka obostrana privlačnost dominantna, iako smo se poklapali i u puno tema i interesa. Povremeno se sretali/nalijetali jedno na drugo, u međuvremenu u stalnom kontaktu i stalnom napaljivanju. Shvaćala sam ga kao super ljubavnika u potpuno kontroliranim okolnostima, i dok je bilo sve isključivo fizički, to što je oženjen bilo mi je sasvim svejedno - uživala sam u mislima, dodirima, mailovima i seksu na sto načina. No prvi put kad mi je otkantao poziv na mobitel (naravno, odmah je poslao poruku da 'ne može razgovarati'), skužila sam da čak ni nekom s kime se povremeno jebem ne želim biti druga. I onda sam shvatila da mi se uvukao pod kožu. I iste sekunde odlučila otkačiti ga.

On je reagirao prilično burno, ljubav i te priče, na što sam mu vrlo direktno (i jebeno iskreno) rekla da mi nije na kraj pameti zaljubiti se u nekog koga neću imati, pa ako se odluči razvesti, nek mi se javi u dogledno vrijeme. Javljao se često, majstor je to s puno iskustva (smijem se pri pomisli da mi to u krevetu nikad nije smetalo), no on je htio po starom a ja ne, i tu je stvar završila.

Sad, stvar je u tome da me napaljivao kao samo jedan drugi muškarac prije. Ono što zovu kemija, kad pomislim na seks s njim tijelo mi iste sekunde reagira, mogu svršit za minut kad se sjetim svega (dobro, i ruka pomogne ;).

I tako se uhvatim - kad sam umorna ili mi misli odlutaju negdje - da mi se, negdje ispod svijesti, vrti misao 'daj mi ga...želim te...'. I premda sam ga iz glave izbacila, i tu nemam nikakvih dvojbi, tijelo pamti... i želi još.

Dakle, ako imaš kakvu ideju kako da ga odjebem iz dubine...duše, bilo bi vrlo korisno. Klin se klinom izbija, ali ne mogu izmisliti nekoga na koga ću tako reagirati. U međuvremenu, savjeti dobrodošli.

Hvala ti,

R.


Draga R.,

Jesmo li imenjakinje?

Dakle, ti ne bi savjet nego tehniku?

Pa tehnički gledano, a kako si ti i sama lijepo primijetila, klin se klinom izbija. Baš zgodna i falusoidno prikladna izreka. Znači – treba naći novi – klin. Međutim, sve dok se ti prisjećajući se starih dobrih vremena koprcaš s nestašnom ručicom među plahtama – nekako sumnjam da ćeš baš tamo naletjeti na neki zgodan objekt/subjekt s falusom, osim ako neki posebno pohotni provalnik ne prilegne nakon što ti je ispraznio stan od svega vrijednoga, pa slučajno zaspe, usanja nešto lijepo i cap!

Uto ti dođeš kući i ne paleći svjetlo skineš se gola i baciš se na krevet pod zgodnim kutom!

Dakle, prije svega počni izlaziti van, jerbo – ako ne kupiš listić, nećeš niti moći dobiti na lutriji…

A poznavajući situaciju na terenu, rekla bih da je teško moguće da ti se tu i tamo neće ponuditi kakav zanimljiv mladić koji nije recimo – niti posran, niti zauzet. Ne kažem da sada trebaš sa svakim uskočiti u krevet ne bi li ga na licu mjesta 'isprobala' – jer bi možda bi u proces odlučivanja morala malo uključiti i glavu. Uostalom, glava ti je sve dobro savjetovala – napravila si točno ono što većina žena u tvojoj situaciji ne napravi, pa se ne bojim previše da ćeš pokleknuti iskušenju da se ponovo pretvoriš u nečiju lutkicu za zabavu!

Prema tome, dok tražiš zgodan klin, daj tijelu neki zadatak – upiši se na neki sport, fitness, trči ili ga već nekako izmori kao psa ili dijete, tako da se možeš mirno posvetiti moždanim aktivnostima. Sport, ma koliko ga ja osobno mrzila, ipak ima nekih zgodnih nuspojava koje bi ti dugoročno trebale pomoći u životu – uostalom, ne kažu uzalud; zdrav duh u zdravom tijelu. A u ovom slučaju, čvrsto dupe i čvrst karakter sigurno su dobitna kombinacija….

P.S.

Pitala sam i Babu Rujku, kaže da ti ništa ne brineš, da je put odavde do vječnosti posut ku***….ovaj falusima.

Treba samo znati gledati.

Naravno, možeš si pomoći odgovarajućim amuletom od kristala. Baba Rujka nikuda ne ide bez svog prstena sa kristalom zvanim ZELENI KURIDIJAN, a koji je poznat po tome što odagnava oženjene frajere, one koji imaju djevojku, one kojima smrde noge, one kojima zaudara dah, one koji imaju trbuh, ćelave, niže od 180, one s malim pimpekima, a pogotovo one s nižim kvocijentom inteligencije. Naprotiv, u blizini pogodnog partnera, prsten počne svijetliti sablasnim zelenim svjetlom, tako da mu odmah testira 'fight or flight' refleks, a usput ga i malo omami da Baba odradi svoju magiju…praktična stvar, a možeš je naručiti za 99,90 preko Baba Rujkina web shopa. Prije nego naručiš, ipak se informiraj o doziranju i nuspojavama.