sexomat

26.11.2011. subota

Kokoš ili jaje

Draga Rujana,

Pišem ti prvenstveno zato što nemam i ne mogu ni s kime o ovome razgovarati. S dečkom sam u vezi dvije godine i sve je bilo relativno OK – do ova zadnja dva tjedna.

Prvi puta u ove dvije godine sam mu otišla pogledati history na laptopu. Paf, vidjela sam da gleda profil od bivše, slike drugih djevojaka i dalje nisam stigla. On je uletio u sobu, zgrabio mi laptop, obrisao history i posramio me pred prijateljima koji su došli gledati utakmicu. Svađali smo se 2 dana, na kraju sam ja popustila i sve ''ok''.

Prije par dana opet sam došla kod njega, i vrag mi nije dao mira... Otišla sam opet na history i vidjela da je gledao popriličan broj pornića. Kada sam ga upitala za to, nešto se izvlačio i kao nije blabla, da bi na kraju priznao. Pitala sam ga koliko on to često radi i došla do šokantnog otkrića. Prije negdje godinu dana nismo se seksali otprilike mjesec i pol, mislila sam da je pod stresom zbog kolokvija i koječega, ali sada mi je rekao istinu. Gledao je toliko pornića da mu nije bilo do seksa sa mnom, tj. krenuli bi mi, ali on nije mogao svršiti.

Nakon tog perioda sve se više-manje vratilo u normalu s jednom iznimkom, prije smo znali voditi ljubav nekoliko puta dnevno, a sada se to svelo na 2-3 puta tjedno. Nikada mi nije pružio, a ni pokušao pružiti oralno zadovoljstvo (ja njemu jesam, mnogo puta). Kada kažem da se naš seksualni život treba popraviti, on se naljuti, kaže da je njemu dobar....

I na kraju, skužila sam da me laže. Nisu sad to neke velike stvari, uglavnom sitnice. (koliko ja znam). Primjer toga je situacija od sinoć. Upitala sam ga da li je bio vani u subotu, on je rekao da nije - da bi na kraju otkrila da je bio.

Povrijedilo me to što mi je rekao da ne može doći kod mene u stan i da mora učiti - laž. Ne vjerujem mu više ništa što priča, u ovo zadnje vrijeme otkada glumim 'detektiva' previše sam ga puta uhvatila u laži.

Ja stvarno ne znam što da radim, na izmaku sam snaga. Molim te za neki savjet, sada bi mi bilo što dobro došlo.

Unaprijed hvala

Zbunjena


Draga Zbunjena,

Zbilja si zbunjena kada si najveći i najvažniji problem stavila tek na kraju i nazvala ga 'sitnicom'.

Ako je tebi sitnica kada ti netko slaže da ne može doći k tebi pa ode van i to ti barem drugi dan ne prizna i objasni – onda dobro! Ali meni bi to bio prilično jasan znak da nešto duboko ne valja s tom vezom.

Drugo po redu važnosti bi po meni bilo oralno zadovoljstvo – odnosno nezadovoljstvo seksom i njegova ljutnja i tvrdnja da je 'sve u redu jer je njemu dobro”. Tip je sebičan, jer je ideja veze da u njoj oboma bude dobro!

I treće – naravno da nije mogao svršiti kada je šetao kožicu po cijele dane! To je otprilike kao da ja mužu kažem neka on šeta psa jer sam ja gedala Šaptača psima pa mi se sada više ne da šetati. Mislim, kada smo već kod šetanja.

Ukratko, najmanje je važno to što si ti našla na njegovom kompu – možemo sada unedogled raspravljati o tome što je nastalo prije – kokoš ili jaje. Drugim riječima, je li on nečim izazvao tvoju svjesnu ili nesvjesnu sumnjičavost, pa si poželjela provjeriti da li te intuicija vara ili si to otkrila zato što si zabadalo koje ne zna poštivati tuđu intimu pa ti se to odbilo o glavu? Meni je to prilično odvratna ideja i iskreno i posve osobno mislim da kada već netko osjeti potrebu kopati po tuđim stvarima, toj se vezi nazire kraj. Ovako ili onako.

Naime, ako je frajer totalno nevin i u tome te ulovi s punim pravom ti može dati nogu!

A ako te i prije muljao, lagao, gledao profile drugih komada i bacao drkicu, a ti si to tek naknadno saznala kopajući mu po stvarima - eto ti kraja. Ili bar početka kraja... jer u onom trenutku kada izgubiš povjerenje u partnera, teško ga je vratiti. Ne samo u toj vezi, već će se na žalost to nepovjerenje vrlo vjerojatno prenijeti i na buduće.

Osobno se ne bih voljela igrati lopova i žandara s nekim tko bi mi trebao biti najbliži na svijetu…zato nekako mislim da je vrijeme da mu kupiš novu seksi igračkicu. Dalekozor. Da te gleda kako odlaziš.

Nema sumnje da će mu dobro doći kada bude ulazio u neku novu šetnju kož….– pardon, vezu. Recimo sa seksi susjedom u zgradi preko puta. Virtualno, naravno. Ona to neće niti znati. A nije niti važno. Glavno da je njemu dobro.