Xenya'82

08.01.2014. srijeda

09-04-2008

Ono, paaa... sad je 08-01-2014...
Iako je naslov posta 09-04-2008, ali to je bio datum mog zadnjeg posta, i čitam, čitam... i mislim si.. eh ali vrijeme brzo leti..
Zapravo, kada sam slučajno maloprije upala na svoj vlastiti blog od prije 5 godina nisam mogla vjerovati da sam to ja pisala, skoro sam pala sa stolice od smijeha.. Hahaha!!! :) Pa da, sama sebi se mogu smijati.. Što sam ja tada sve pisala!!! Bože spasi, me.. hehe.. A kako vidim, u to vrijeme kada sam prestala bloggati, pojavio se već facebook, tako da sada znam zašto se nisam više pojavljivala na blogu, kada je fejs "bio" zakon.. ali svatko će se rado vratiti dobrim, starim, navikama.. pa tako i ja.. I tako, eto, mislim si, zašto da ne nastavim bloggati kada sam već tu, imam toliko toga novoga i dobroga za podijeliti da je šteta ne pričati o tome! I tko zna dali su i koji moji stari bloggeri još aktivni, dali me se ko sjeća ali.. hmm.. pa nema veze, sigurno ima novih bloggera pa ćemo se pomalo upoznati! ;)
Tako da za početak želim svima sretnu novu 2014. godinu, sa najljepšim željama ju započinjem, sa najboljom voljom i velikim nadama! Tako da se svakome ostvari ono što mu treba i što si želi. Znam da mi je broj 13 uvijek bio prekretnica, tako da mi se i to ostvarilo, 2013. je bila ta prekretnica, u kojoj mi se ukazao novi smjer u životu i zato znam da će ova godina donjeti puno toga dobroga ako se potrudim.


”Ništa na svijetu ne može se mjeriti s ustrajnošću. Niti nadarenost. Ništa na ovom svijetu nije češće o neuspješnoga, ali nadarenog čovjeka. Niti genijalnost. Ne nagrađeni genij postao je već dijelom bajke. Istinska je vrijednost jedino u ustrajnosti i odlučnosti.”
Calvin Coolidge
Broj komentara: 0
permalink  print  komentiraj