dudeki

16.02.2016. utorak

rastava

Kada govorimo o parovima koji su u nazovi emocionalnoj vezi; što braku, što vanbračnoj zajednici, što sexualnoj s namjerom da budu supružnici, u brojnim se slučajevima desi da se početno ludilo pretvori u završno ludilo!

Nije lako niti onome koji se želi osvetiti niti onome koji želi ići dalje bez trenutnog partnera koji ga "koči" u razvoju. ...

Žene tu vole odigrati značajnu ulogu! Zašto? Trebate prostudirati da bi shvatili. Moje iskustvo me obilježilo i ojačalo. Iako nisam htio sudjelovati u ratu nakon rastave, bio sam silom uvučen. Prema riječima druge strane (bivše žene, punice, svekra i njihovih najmilijih) ja sam bio taj koji je njih uvlačio u svađu, po sudu i koji nije znao komunicirati. Na početku te to jako muči. Frustrira taj osjećaj nepravde. Uviđaš da sud ne može ništa, a ostale institucije samo novac uzimaju i ne rješavaju problem. Tako je prvih 2-7 godina (ovisno o karakteru), a onda se navikneš i svi okolo shvate tko je tu lud ..

S druge strane, kada žena želi ostaviti partnera s kojim ima dijete, obeća mu sve samo da ju pusti na miru. Mušarac, ako je razuman, to i napravi! Neki odu uz larmu, a neki jednostavno shvate da je to gubljenje vremena i da emocije nisu realne. Nakon nekog vremena, govorimo o 2-3 godine, ista žena postaje nezadovoljna jer opet nije našla ono što je tražila (tatu valjda) i počinje ograničavati sva ona obećanja u koja se klela prilikom rastave.

Nadalje ...

Ja imam svoja životna iskustva i iskustva kolega i prijatelja koji su to puno teže riješili. Neki su se raspali, a neki su krenuli kvalitetnijim životom.

Bit ovog bloga je da i vi nađete najbolje za sebe u cijelom tom metežu!

Pa krenite! Da vas čujem! ..
Broj komentara: 0
permalink  print  komentiraj