bessi

22.12.2009. utorak

Najdraži moji!

Haj društvo!

Ovaj put se javljam, jer Vam se želim pohvaliti da ću ja, iz mog još uvijek preledenog Osijeka, sutra navečer govoriti na Radio Puli.

Naime, jučer me nazvala na mobitel jedna žena, urednica emisije o ljepoti na Radio Puli. Dobila je na mob mog djeda koji mi je dao broj i ja sam se javila misleći da je zapravo riječ o pogrešnom broju.

Ispostavilo se da je žena tražila na internetu savjete koje bi priložila u slijedeće izdanje njezine emisije, pa je naišla na neke recepte za kozmetiku koja se može pripremiti kod kuće i ispod svakog recepta na koji je naišla bilo je - MOJE IME. Pokušala je preko interneta i informacija doći do mog broja i naišla je na mobitel koji koristi moj djed. Uglavnom, svidio joj se moj drugi blog (bessi2) i nazvala me da dogovrimo jednu malu reportažu za sutra - srijeda - navečer. Naravno, pristala sam, pa ćete ako poslušate Radio Pulu u 21 sat sutra nevečer barem čuti moj gl, a neću zaboraviti pozdraviti najdražu mu BBR republiku, ha ha!

Zato, ako se ne javim ranije svima vam želim SRETAN BOŽIĆ, sa mnogo zagrljaja, pusa, toline, veselja i svega što želite...

vaša bessi
Broj komentara: 0
permalink  print  komentiraj